Partij met hart voor
Linschoten en Montfoort

De lokale politiek die staat voor het behoud van de eigen identiteit van Montfoort en Linschoten voor de toekomst. Lokaal Montfoort is de lokale partij met stevige wortels in de beide kernen Montfoort en Linschoten.

Lees verder
EVEN VOORSTELLEN..

De lokale politiek die staat voor het behoud van de eigen identiteit van Montfoort en Linschoten

We willen leefbare dorpskernen, een bloeiende economie, een vitaal sociaal leven met ruimte voor initiatief. Een veilige omgeving en voldoende aandacht voor alle doelgroepen in de samenleving. Lokaal Montfoort heeft de eigen verantwoordelijkheid van mensen hoog in het vaandel, maar staat ook klaar voor degenen die het zelf (even) niet kunnen.

Eigen identiteit
De gemeente Montfoort ligt centraal in het Groene Hart van de provincie Utrecht en heeft behoefte aan een eigen identiteit. De ligging aan de Hollandse IJssel biedt daarvoor goede perspectieven. Goede ontsluitingen en bereikbaarheid, betere verbindingen met de ons omliggende gemeenten zijn een sterk aandachtspunt alsmede het blijven inzetten op innovatie en duurzaamheid, bouwen/vernieuwen voor de toekomst.

Kort maar krachtig
Lokaal Montfoort wil een kleine compacte, daadkrachtige organisatie met korte lijnen en zonder verspilling. Omdat de samenwerking met IJsselstein niet de invulling heeft gekregen zoals aanvankelijk de bedoeling was en ook niet aansluit bij de toekomstvisie van de gemeente zal deze worden afgebouwd.

Het geld moet worden besteed daar waar het nodig is en de ruimte die er in het verleden was voor vrijwilligers om evenementen te organiseren die de gemeente Montfoort op de kaart zetten moet worden hersteld. Daarbij moet de gemeente niet zoals nu een belemmerende maar een ondersteunende rol vervullen.
Lees onze kernpuntenBekijk ons team

Leden van Lokaal Montfoort

Ons team bestaat uit ervaren mensen die al jaren bekend zijn met de lokale politiek. Uiteraard die zich graag met hart en ziel voor onze gemeente willen inzetten voor een beter politiek klimaat.
*het bestuur is onbezoldigd

Abonneer op onze nieuwsbrief!

Krijg het laatste nieuws uit Linschoten en Montfoort in uw mail

Bedankt! Je bent nu geabboneert op onze nieuwsbrief!

Oops! Er is iets fout gegaan. Probeer het later opnieuw.